Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

02.10.2012 11:49

 

MUŽI:

FK SOKOL CHOMOUOTOV : FK NEMILANY   3:0 (0:0)

                                                         

Hosté začali aktivněji a odměnou jim byla právem odpískaná penalta po háčku domácího brankáře. Náš gólman však na střelce vyzrál, penaltu chytil a alespoň tak napravil svou klukovinu. Po dvaceti minutách hry se nad Chomoutovem setmělo a až do poločasu nebylo skrz hustý déšť nic zajímavého vidět. Do druhé půle se umoudřilo nejen počasí, ale i domácí borci. Volba střel na mokrém terénu se ukázala jako nejlepší řešení a po dvou trefách L. Sedláře a jednom zásahu M. Kubíčka končí zápas celkem jednoznačně 3:0

 

DOROST:

FK SOKOL CHOMOUTOV : SOKOL DUB NAD MORAVOU   5:0 (4:0)

 

Štěstí dorostům opět přálo. Soupeř z Dubu totiž přijel oslaben a do zápasu vyběhlo pouze devět hráčů. Fotbal připomínal hru kočky s myší, ovšem domácí kocouři zprvu nevěděli jak s oslabeným a chytře hrajícím soupeřem naložit. Domácí hráli jako by soupeře šetřili a proto ,,jen“ 5:0.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : FK BRODEK U PŘEROVA   2:4 (1:1)

 

Starší žáci doplatili na nezkušenost brankáře mladších žáků, kterého si pro tento duel postavili do pro něj zatím nezvyklé velké brány. Takováto chyba, pokud si jí soupeř všimne se trestá. Tak se také stalo a zápas , který měl být domácí záležitostí, končí vítězstvím hráčů Brodku.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : FK BRODEK U PŘEROVA   6:2(2:2)

 

Po pěti porážkách mladší žáci konečně zabrali. Již poslední zápas na N.Sadech ukázal naši zlepšenou hru. První půli jsme dvakrát vedli, ovšem kvalitní soupeř dokázal vždy odpovědět a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu. Do druhé půle začalo pršet a to našim klukům sedí, jak předvedli v posledním utkání. Jako pokropení živou vodou přidávají kluci 4 branky a připisují si tak první vítězství v této sezoně. Skalp kvalitního fotbalovějšího Brodku se cení dvojnásob.Nutno vyzdvihnout výkony Adriana Revenca, který se v zápase trefil pětkrát a také nového brankáře Marka Blažka, který naše družstvo držel skvělými zákroky.

 

Benjamínci doma pouze třetí:

 

V neděli se na chomutovském hřišti konal turnaj benjamínků. Domácí chlapci, kteří chtěli doma uspět nezvládli hned první utkání, kdy jen remizovali z celkem Lužice A. Druhý zápas s lužickým béčkem tradičně zvládli ovšem poslední zápas s Horkou skončil výsledkem, který nikdo nečekal. Před utkáním dostali v kabině horečťi beňoši pořádný kartáč po prohře 11:0 s Lužicemi A a ukázalo se, že kabinový fén od trenéra si vzali pořádně k srdci. Přestřelka s Horkou končí prohrou 6:7 a dvě děvčátka soupeře dali našim chlapcům pět branek. Všechny výsledky a tabulky na:www.ofso.cz