Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

02.10.2012 11:28

MUŽI:

TJ SOKOL BABICE : FK SOKOL CHOMOUTOV   4:2 (1:2)

Zápas o čelo tabulky přijeli naši muži odehrát na hřiště prvních Babic. Hned na úvod je domácím odpískaná penalta, kterou domácí proměňují. Okamžik dával tušit v jakém duchu se utkání ponese. Ovšem našim chlapcům tento moment neublížil a do poločasu otáčí po dvou rychlích brejcích Tomáše Pavlíka. Druhý poločas netřeba hodnotit. Snad jen osudové body: další penalta, vyloučení P. Sedláře , 3 branky v naší síti a pro oko chomoutovského  fanouška vymazlený výkon pana rozhodčího studeného. Ještě mám v živé paměti výkon sudího Vodíčky z tohoto zápasu z předminulé sezony. Je vidět, že co funguje v N. Hradečné začíná fungovat i v Babicích, které se tak pro nás stávají krásným výjezdem. Objektivní posouzení ze strany domácích si máte možno přečíst v naší sekci napsali o nás nebo na stránkách www.tjsokolbabice.cz

 

DOROSTI:

SK ŠUMVALD : FK SOKOL CHOMOUTOV   0:4 (0:2)

Další skvělý výsledek přivezli naši dorosti ze Šumvaldu. Výhrou na půdě outsidera si připsali již osmé vítězství v probíhající sezoně a se ziskem plných 24. bodů vévodí tabulce dorostů. Do listiny střelců se v tomto zápase uvedli Hrabálek, Švach a dvakrát Ondrejka. Jako zápas podzimu v dorostenecké kategorii se dá označit následující duel se druhým Štěpánovem. Ten když naši chlapci zvládnou, odskočí na rozdíl šesti bodů a vzhledem k již malému počtu zápasů by mohli přezimovat na první příčce.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

SK NÁMĚŠŤ NA HANÉ : FK SOKOL CHOMOUTOV   0:1 (0:0)

Toto utkání starších žáků, bylo především zkouškou co vydrží nervová soustava trenéra Riga. Festival trestuhodného neproměňování šancí, razítkování brankové konstrukce ukončila až písknutá pentle po faulu na Tomáše Vybírala. Všichni se zatajeným dechem sledovali, kam Lukáš Rigo penaltu pošle. Naštěstí se podařilo a konečně balón vyrazil kapky vody z mokré domácí sítě.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

SK NÁMĚŠŤ NA HANÉ : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:3 (0:1)

Mladší žáci navázali na dobré výkony a připsali si další tři body tentokrát první venkovní. Ve vyrovnaném utkání jsme tahali za delší konec a vybojovali si dobrý náskok 3:0. Domácí korigují deset minut před koncem na 1:3 ale to z jejich strany vše.

 

Benjamínci opět třetí na turnaji v Lužicích

Poslední turnaj první podzimní části čekal v sobotu na naše nejmenší. Chlapci porazili pouze lužické běčko a jen díky výhře ve vzájemném zápase neskončili poslední, jelikož Lužice B měli lepší skóre. Horka nás opět porazila a dokonce o lepší skóre turnaj vyhrála. Více na : www.ofso.cz