Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

18.09.2012 21:49

MUŽI:

 

FK AUTODEMONT : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:1 (1:0)

 

DERBY! Tak snad to jediné se dá napsat, při pohledu na tyto dvě mužstva. Ovšem realita byla v daný den úplně někde jinde. K zápasu snad jen tolik: Od prvních minut se zápas nesl až v příliš klidném duchu, kdy sem tam o sobě dal jeden tým více či méně vědět. Horka vzhledem ke své herní krizi dřela jako kůň s pluhem v pořádně kamenité zemi a Chomoutovští na místo krásných přihrávek, zrychlené hry a hlavně aktivitě, jak se prezentovali v posledních mistrovských utkáních, nechávali svou hrou vyniknout právě tápající domácí hráče. Poločas 1:0 pro domácí, díky už zmiňované aktivitě hostů. V druhé půli Chomoutov přece jen přidal, ale proti 3 body držící Horce to bylo nelehké. Když před koncem zápasu po závaru v šestnáctce Chomoutov vyrovnává zdá se remíza nejspíše spravedlivá. ALE! Pan rozhodčí během zápasu přehlédl dvě ruky domácích v pokutovém území, přičemž jedna ze dvou situací byla prostě jasná. Nějaké ty strkanice vem čert. Ovšem nikdo z chomoutovských

asi nebude po vzoru pana Křetínského, kontaktovat pana Peltu, že je asi něco špatně a spíše se zaměří hlavně na to, jak si ten zápas prostě vyhrát sami.

 

 

DOROST:

 

SK SLATINICE : FK SOKOL CHOMOUTOV   0:2 (0:2)

 

Naši dorosti pokračují v dobrých výsledcích bez ztráty bodu, ne však po vlastních hodnoceních v předvedené hře. Chlapcům to zkrátka ,, LEPÍ ´´ od zápasu k zápasu a když je dobrá parta a trochu toho štěstí, dá se občas to oko přimhouřit. Dvěma brankami se zaskvěl Marek Ondrejka. Chlapci, jen tak dál

 

 

ST. ŽÁCI:

 

FK NOVÉ SADY : FK SOKOL CHOMOUTOV   5:2

 

Z tohoto utkání krom výsledků máme jen informace, že pár našich díky tvrdé a nečistá hře domácích zápas nedohrálo. Vykloubené rameno, zhmožděný nárt atd. Toť výčet ztrát starších žáků z tohoto zápasu.

 

 

ML. ŽÁCI:

 

FK NOVÉ SADY : FK SOKOL CHOMOUTOV   2:1(1:0)

 

Utkání pro nás nezačíná dobře, když někteří hráči nemohou chytit dech po odehraném zápase starších žáku. Chvílemi kluci nevěděli, kde jim hlava stojí a až po vystřídání a oddechu se hra trošku vyrovnává. K naší smůle, která se nám od prvních kol lepí na paty, jsme to my kdo odchází z jedním banánem do kabin. Ovšem druhá půle už byla o něčem jiném. Sychravé a deštivé počasí jako by nám hnalo vítr do plachet a přehráváme domácí, kteří jsou naši hrou nebývale zaskočeni. Po pár minutách našeho tlaku se dočkáváme vyrovnání, když se z dálky do šibenice trefuje Revenco. Vstřelený gól kluky ještě více nabudil, ale odměnou nám jsou pouze 2 trefená břevna a pád v pokutovém území posouzený panem rozhodčím Slotou jako dovolený. Nedáš dostaneš platilo. 3 minuty před koncem končí po skrumáži střela z 15 metrů tečovaná zády našeho obránce v šibenici. Ani všechny závěrečné síly vržené do útoku nám nepomohli. Zápas z obou stran hodnocen jako krásný a z naší strany hodnocen jako nadprůměrný ovšem nešťastný.

 

 

BENJAMÍNCI:

 

Našim nejmenším se povedlo vyhrát turnaj v Lužicích. Více informací v sekci Benjamínci nebo na www.ofso.cz