Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

09.04.2012 20:34
Chomoutovští vymrskali 3 body v Bohuňovicích

 

TJ SOKOL BOHUŇOVICE  B : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:2 (1:0)

 

Souboj o třetí příčku přijeli muži Chomoutova na velikonoční neděli odehrát do nedalekých Bohuňovic. Střet byl od počátku vyrovnaný a oba týmy se soustředily především na jistotu v zadních řadách a čekalo se na to, kdo udělá první chybu. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, využili domácí chvilkového výpadku koncentrace chomoutovské obrany. Střelu zpoza vápna tečoval jeden z obránců a ta zaplula přesně k levé tyčce Ovískovy svatyně - 1:0. S tímto výsledkem se hosté nechtěli vracet domů a bylo to na jejich hře vidět od prvních minut druhé půle. Domácí hráči ztroskotávali na pozorné obraně Chomoutova, která při zisku míče rozehrávala rychlé protiútoky a po jednom takovém přišlo vyrovnání. Kuba Masař vyslal z dobrých pětadvaceti metrů projektil domácímu brankáři, který s vypětím všech sil vyrazil jeho pokus jen před Lubu Sedláře, který hlavou uklidil míč do sítě – 1:1. Vztyčeným ukazováčkem oslavil svou trefu a pohrozil domácím, že by to dnes nemuselo být vše. A také nebylo. Opaření domácí už nebyli tak nebezpeční a odolávali rychlím brejkům hostů. Stav utkání se změnil čtvrt hodiny před koncem. Po centru do pokutového území Bohuňovic dochází k závaru, který ukončil lehkou dorážkou až navrátilec do chomoutovské sestavy Jirka Bubeníček – 1:2. Domácí vsadili vše na jednu kartu a vrhli se do útoku. To vyhovovalo hostům k protiútokům po zisku míče. V 88. minutě přichází infarktová chvíle pro Chomoutov. Domácí Poláček padá po souboji s Peťou Sedlářem v pokutovém území a rozhodčí píská pokutový kop. Během dohadů si staví domácí hráč míč na značku a čeká na pokyn sudího, který uklidňuje situaci a hostující hráče. Exekutor penalty posílá míč nechytatelně do levého horního rohu. Ovísek se však odráží ze své virtuální trampolíny, o které asi věděl jen on sám, senzačně vyráží až za autovou čáru a zřejmě tak rozhodl o spravedlnosti odpískané penalty. Když v závěru v souboji jeden na jednoho vyráží domácí gólman šanci střídajícímu Sládkovi, končí tento zápas výhrou pro šťastnější hosty z Chomoutova.

 

 

 

Dorosti v Července opět bez bodu

 

SK ČERVENKA : FK SOKOL CHOMOUTOV   2:0 (1:0)

 

Chomoutovská juniorka v Července opět propadla a navíc se neprosadila ani gólově. Po trefách domácích hráčů Dostála s Pluháčkem odjížděli domů bez bodu. Snad to kluci prolomí v příští zápase doma proti Slatinicím.  

 

 

 

Starší žáci si zastříleli proti Brodku

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FK BRODEK U PŘEROVA   7:0 (3:0)

 

 

Poslední zápasy starších žáků za moc nestáli a tak se čekalo, jak si tento celek povede na jaře. Kluci však podali dobrý výkon, otevřeli jaro vítězstvím, rozstříleli soupeře a připsali si 3 body do tabulky.

 

 

 

Mladším žákům vychytal výhru brankář Zedníček

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FK BRODEK U PŘEROVA   3:0 (1:0)

 

Domácí mládež vstoupila do zápasu aktivněji a jako vždy to chtěli být naši kluci, kteří se trefí jako první. To se jim dlouho nedařilo a na první gól se nadřeli. Před půli  se po přihrávce vápnem ukopli dva hráči domácích a míč uklidil do prázdné až na zadní tyči nikým nekrytý Malíšek. Zaplať fotbalový pán bůh, že to tam spadlo! Nadále pokračovala řada nepřesností při kombinaci a v zakončení. To hosté si počínali daleko lépe. Měli lepší start na míč, dařila se jim kombinace a díky tomu se jim hrálo lehce. Avšak vždy si vylámali zuby na našem brankáři, který si počínal bezchybně. Uklidnění přišlo až v závěru, kdy riskantně celé hřiště prokličkoval stoper Nastoupil a střelou k tyči nedal brankáři šanci. V poslední minutě se ještě dorážkou po střele prosadil Revenko. Celý zápas měl však jiného hrdinu, který sice gól nevstřelil, ale za to takové 3 až 4 vyložené chytl hráčům Brodku. Řeč není o nikom jiném, než o brankáři Kubovi Zedníčkovi – Kubo díky!

 

 

 

Benjamínci se od podzimu zlepšili

 

První letošní turnaj našich nejmenší se odehrál na domácí půdě v Chomoutově. Hra domácí přípravky byla o poznání lepší než na podzim. První zápas sice projeli 7:0 ale v tom druhém vyhráli 5:3 a 3 body byli na světě. Poslední vyrovnaný zápas skončil prohrou 8:5. V celkovém součtu to znamenalo Třetí místo v tabulce. Jen tak dál. Více na: www.ofso.cz