Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

01.11.2011 21:42
Muži pokračují ve spanilé jízdě podzimem

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ SOKOL TĚŠETICE   3:2 (2:2)

 

Chomoutovští chtěli tímto utkáním natáhnout vítěznou šňůru, kterou načli doma proti Štarnovu. Ze zápasu neuplynulo ani deset minut a domácí se dostali do vedení. Martin Kubíček si až neskutečně přesně počínal individuálně. Na hranici šestnáctky si na prsa stáhnul vysoký centr a přesnou střelou z otočky uklidil míč pod víko. Z vedení se domácí však dlouho neradovali. Na druhé straně se po faulu těsně před pokutovým územím hosté prosazují z přesného přímého kopu na který si Ovísek sáhl, ale byl krátký. Zhruba v polovině první půle vychází domácím protiútok, ze kterého se přesně trefí Popelka po přihrávce Kubíčka. Domácí však díky chybám v obraně vedení opět dlouho neudrží. Na střílený centr si naskočí jeden z hráčů hostí a s bezprostřední blízkosti nikým nepokrytý pohodlně skóruje. Díky krásným gólům bylo celý první poločas na co koukat. Ve druhém poločase zlepšili domácí hru hlavně v zadních řadách a ke slovu ve předu se dostali střídající hráči. Po čtvrt hodině druhého poločasu přichází rozhodující okamžik zápasu. Převahu domácí přetavili v gól. Na vyraženou střelu si naběhl Ondra Krampol a dorážkou nedal brankáři šanci. Po tomto okamžiku hosté odpadli a vzhledem ke špatné fyzičce, zaviněnou nedostatkem tréninku, se na vyrovnání nezmohli a Chomoutovští si výsledek pohlídali. 

 

Dorosti doma šokovali s posledním

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ SOKOL ÚJEZD U UNIČOVA   1:3 (0:2)

 

Dorosti doma proti poslednímu celku tabulky naběhli na hřiště zřejmě až příliš sebevědomě a celek z Újezda podcenili. Jediný kdo se dokázal prosadit za domácí byl Kuba Hrabálek.

 

Starší žáci zakončili podzim prohrou

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC ŽELATOVICE   4:0 (3:0)

 

Starší žáci Chomoutova zavítali tento víkend na těžkou půdu do Želatovic. Že tento zápas nebude nic lehkého se potvrdilo a kluci si odvezli domů čtyřgólový příděl.

 

Mladší žáci svůj zápas v Želatovicích také nezvládli

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC ŽELATOVICE   6:0 (2:0)

 

Do zápasu nastupujeme s hodně prořídlým kádrem. Díky podzimním prázdninám ze sestavy vypadli Marťa Nastoupil a Peťa Vodáček. Jak moc budou tito dva hráči chybět jsme věděli a průběh zápasu nám to jen potvrdil a my schytáváme nejhorší debakl podzimu v poměru 6:0.