Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

25.10.2011 22:16
Chomoutovský knockout ve Střelicích, tentokrát s fotbalovým koncem

 

TJ SOKOL STŘELICE : FK SOKOL CHOMOUTOV  2:3 (1:3)

 

Při vzpomínce na Střelice, kde komu ještě koluje v paměti jarní boj o záchranu, který se nedohrál na hřišti,ale na stole disciplinární komise. Pusťme však z hlavy minulost a pojďme si s dobrým pocitem shrnout nedělní utkání. Úvod zápasu nám vychází. Po dlouhém autu Marti Kubíčka hlavičkuje Peťa Sedlář jen do břevna, ovšem připravený Michal Popelka se hlavou těsně před čárou nemýlí – 0:1. Poté přichází ke slovu domácí, když ze střední vzdálenosti se prosazují z přímého kopu, který chomoutovská obrana nestačila odvrátit a míč tak končí v hostující síti – 1:1. Z nerozhodným stavem se Chomoutov nechtěl smířit a zejména poslední dobou skvěle hrající Martin Kubíček. Dvěma přesnými trefami přináší svému týmu klid na kopačky před odchodem do kabin – 1:3. Z druhé půle stojí za zmínku několik samostatných průniků Luby Sedláře, které ovšem autor nedokázal přetavit v gól. Když si asi osm minut před koncem, počíná ve vápně nedovoleně Filip Pirkl, rozhodčí se nerozpakuje písknout penaltu a nabídnout tak domácím šanci utkání zdramatizovat. Domácí nabídku využívají, ale je to však poslední šance, ze které mohou v tomto duelu těžit. Je dobojováno a chomoutovští si tak připisují již druhé, po sobě jdoucí venkovní vítězství!

 

Dorosti vyhráli přestřelku v Těšeticích

 

TJ SOKOL TĚŠETICE : FK SOKOL CHOMOUTOV   3:4 (0:1)

 

V utkání dorostů bylo v Těšeticích k vidění sedum branek a těsné vítězství našeho družstva. O dvě branky hostů se postaral uzdravený a opět ve formě hrajíc Ondra Holubec. Po jedné pak přidali Daněk a Hruška. Naši dorosti tak tímto výsledkem podali tu nejlepší pozvánku na poslední letošní domácí utkání proti Újezdu.

 

Starší žáci překonali sami sebe a konečně vyhráli

 

FK BRODEK U PŘEROVA : FK SOKOL CHOMOUTOV  0:4 (0:1)

 

Chomoutovští starší žáci snad tímto zápasem prolomili krizi, která je poslední zápasy provázela.Snad na tento výsledek navážou při posledním zápase podzimu v Želatovicích.

 

Mladší žáci v Brodku prokázali větší touhu po vítězství

 

FK BRODEK U PŘEROVA : FK SOKOL CHOMOUTOV  3:7 (2:4)

 

Od začátku zápasu jsme lepším týmem a máme uzemní převahu. Když však nedokážeme tuto převahu zužitkovat, přichází po deseti minutách od domácího celku trest po ojedinělém brejku a prohráváme tak 1:0. Pohroma přichází o pár minut později, kdy jeden z našich obránců stahuje ve vápně domácího útočníka a je proti nám nařízena penalta. Kuba Zedníček však skvělým zákrokem nedovolil domácím jít do dvoubrankového vedení. Tento okamžik naše kluky povzbudí a postupným tlakem, kdy to v zadních řadách domácích vře vyrovnáváme na 1:1. Po té přidáváme další gól a soupeř se zdá být zlomen. Zdání ovšem klame a soupeř se nevzdává. Nezvyklý úkaz kluky trošku znejistí. Poločas končí 4:2 pro nás a nabádáme naše hráče k ještě větší aktivitě hlavně v zadních řadách, kde nás soupeř několikrát zaskočil. Po změně stran však inkasujeme a domácí se tak vrací do zápasu. Po domácím drtivém tlaku, který jsme ustáli přichází navýšení našeho střeleckého účtu na 5:2, kterým se vysvobodíme. Náš pátý gól lze považovat za zlomový. Dovolit soupeři srovnat, Bůh ví, jak by to dopadlo. Po té díky pár slabším okamžikům domácího gólmana přidáváme další góly.

 

Benjamínci stále čekají ….

 

Naši nejmladší ani v posledním turnaji podzimu neprolomili smůlu a nechali si tak radost z vítězství na jarní boje, na které jistě natrénují přes zimu na halových turnajích.

 

Benjamínci mladší, skupina C1: Hráno pod pořadatelstvím Troubelic.

 

Účastníci: Slovan Černovír, Sokol Troubelice, TJ Medlov B, Sokol Chomoutov.

 

Výsledky: Černovír – Troubelice 10:1, - Medlov B 11:2, - Chomoutov 11:0. Troubelice - Medlov B 4:2, - Chomoutov 7:2. Medlov B - Chomoutov 2:0.

 

Tabulka 4. kola:

 

1. Slovan Černovír                   3          3          0          0          32:3                 9

2. Troubelice                           3          2          0          1          12:14               6

3. TJ Medlov B                       3          1          0          2            6:15               3

4. Chomoutov                         3          0          0          3            2:20               0

 

 

Tabulka po skončení druhé části soutěže:

 

1. Slovan Černovír                   12        12        0            0        105:10             36 *

2. Troubelice                           12          6        2            4          37:48             20 *

3. TJ Medlov B                       12          4        2            6          23:39             14 *

4. Chomoutov                         12          0        0          12            9:77               0 *

 

* V první části jara bude tým zařazen do skupiny B2

* V první části jara bude tým zařazen do skupiny D2