Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

18.10.2011 21:55
Sobotní DERBY na jedničku!

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FK AD HORKA N./M.   2:0 (0:0)

 

Nejdůležitější utkání podzimu 2011 připadlo na sobotní odpoledne 15.10. a jelikož si zima ještě vzala dovolenou a panovalo teplé, slunečné babí léto, dala se tušit velká podpora fanoušků z obou táborů. Utkali se spolu totiž hráči Chomoutova a nedaleké Horky. Obce, které mezi sebou dělí jen malý potůček Častava a právě fotbalové hřiště domácího Chomoutova. Oproti dvěma posledním sezonám dělil v tabulce oba celky jediný bod. Hned v úvodu zápasu si nevybíravým skluzem pomohl v souboji o míč jeden z hostujících hráčů, za což si vysloužil rychlou žlutou kartu. Hrál se pěkný fotbal v rychlém tempu, kterému kupodivu stačil i horecký lodivod a pro některé nestárnoucí a neúnavný, Vlasťa Sedláček! Největší šanci si 10 minut před půlí vypracovali domácí. Po nacvičeném rohu se za hranicí šestnáctky do míče technickou střelou opřel Tom Ptačník, ovšem jeho pokusu překáželo břevno za bezmocně plachtícím brankářem. To v 60. minutě už bylo na fotbalovém hřišti u Chomoutova veselo. Po vyšachování horecké obrany se po přihrávce Martina Kubíčka prosazuje Luba Sedlář. Po obdržené brance se Horka snaží o vyrovnání zvýšeným tlakem. Z jejich šancemi si poradila domácí obrana v čele s výborně hrajícím Vychodilem. S postupnými útoky zapomínali hosté na zadní vrátka, čehož pohotově po brejku využil domácí Kubíček – 2:0. Radost musela být cítit snad i v ,,Číně“ . I po tomto gólu, to hosté nezabalili a tak se hrál napínavý fotbal až do posledního hvizdu rozhodčího. Zápas tak nepostrádal náboj, nasazení, nespočet osobních soubojů, a hlavně góly, které sice padali až po změně stran, ale zato do té správné branky. Nutno také připomenou, že díky třem bodům jsme se posunuli v tabulce právě před truchlící Horku.

 

Dorosti doma ze štěstím proti Střelicím aneb superman Výmola

 

FK SOKOL CHOMOUOTOV : TJ SOKOL STŘELICE 1:0 (0:0)

 

Před zápasem se museli trenéři rozhodnout, koho postavit mezi tyče místo chybějícího Tondy Nykla. Sázka na Jirku Výmolu nebyla jenom nejlepší, ale jak se ,,nakonec“ ukázalo také rozhodující. Svými skvělými zákroky držel své spoluhráče ve  hře a nakonec se sám v nastaveném čase postravil k exekuci pokutového kopu, který s přehledem proměnil.

 

Starší žáci prochází herní krizí

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ SOKOL VELKÝ TÝNEC   1:3 (0:1)

 

Další nepodařený výkon předvedli doma starší žáci Chomoutova. Po smolné domácí remíze 1:1 se Zábřehem si z venku dovezli z Nemilan  výsledek 4:0. V sobotu jsme všichni doufali, že dají kluci zapomenou na nešťastné výsledky a opět oslní svou kombinační a pěknou hrou. Klukům však chyběla přesnost v zakončení a inkasovaný gol jakoby je zlomil. Na nepříznivých 2:0 ještě dokázali zareagovat kontaktním gólem, ale na remízu nedosáhli. Soupeř snahu domácím opět znechutil třetím golem a bylo ,,vymalováno“ .

 

Mladší žáci si poradili s Týncem

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ SOKOL VELKÝ TÝNEC   5:1 (3:0)

 

Mladší žáci navázali na skvělé výkony i proti houževnatému soupeři z Velkého Týnce. Od začátku kluci předváděli svoji hru a nedávali hostům příliš místa k šancím a ohrožení domácí branky. Po prvním gólu soupeř trošku zamrznul, čehož domácí využili a do kabin si odnášeli náskok 3:0. Po změně stran si kluci hlídali výsledek a akce si více připravovali a kombinačními přihrávkami se snažili zakončovat z těsné blízkosti. Povedlo se a dvěma přesnými zásahy jsme navýšili na 5:0. Když se mělo rozehrávat po našem šestém gólu, dal rozhodčí na protesty hostů, kteří reklamovali přejítí míče do autu přes brankovou čáru a gol nám neuznal. Do konce zápasu se přece jen podařilo supeři vstřelit čestný gól, ale z výsledkem mohli být kluci spokojení. V utkání snad jen mrzeli dvě obdržené žluté karty, ale to k fotbalu patří.

 

Benjamínci stále čekají na první výhru

 

Našim nejmladším se opět nepodařilo dotáhnout ani jedno utkání do vítězného konce. Přejeme jim tímto obrovskou porci fotbalového štěstí do posledního podzimního turnaje, ať se to konečně povede!

 

Benjamínci mladší, skupina C1: Hráno pod pořadatelstvím Medlova B v Uničově.

 

Účastníci: Slovan Černovír, Sokol Troubelice, TJ Medlov B, Sokol Chomoutov.

 

Výsledky: Černovír – Troubelice 7:2, - Medlov B 4:1, - Chomoutov 7:0. Troubelice - Medlov B 2:0, - Chomoutov 4:1. Medlov B - Chomoutov 3:1.      

 

Tabulka 3. kola:

 

1. Slovan Černovír                   3          3          0          0          18:3                 9

2. Troubelice                           3          2          0          1            8:8                 6

3. TJ Medlov B                       3          1          0          2            4:7                 3

4. Chomoutov                         3          0          0          3            2:14               0

 

 

Tabulka po 3. kole:

 

1. Slovan Černovír                   9          9          0          0          73:7                 27 *

2. Troubelice                           9          4          2          3          25:34               14

3. TJ Medlov B                       9          3          2          4          17:24               11

4. Chomoutov                         9          0          0          9            7:57                 0 *

 

* již jistá účast ve skupině B2 v první části jara

* již jistá účast ve skupině D2 v první části jara

 

Čtvrtý turnaj se hraje pod pořadatelstvím v Troubelicích v SO 22. října ve 10:00.