Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

18.10.2012 14:04

MUŽI:

TJ SOKOL NOVÁ HRADEČNÁ : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:1 (0:1)

Do Nové Hradečné se nikdy nejezdilo s oblibou. Po posledním odehraném zápase tady, kdy jsme domácí jasně přehráli, však vášně opadli – chyba. V zápase hosté jasně lepší a po brance L.Sedláře po poločase šťastnější. Druhá půle se nesla v duchu zahazování šanci v podání chomoutovcských. Když už se zdálo, že naši hráči zdolají soupeře nejtěsnějším rozdílem a čekali na závěrečný hvizd sudího, který měl každou chvíli přijít, přišlo opět prokletí zvané Nová Hradečná. Panu rozhodčímu se během druhého poločasu zřejmě zasekli hodinky asi o 6 minut a proto v 95. minutě se domácí prosazují z ojedinělé šance po rohovém kopu. Nu co dodat, snad jen další krásný venkovní zápas.

 

DOROSTI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC HNĚVOTÍN   7:0 (2:0)

Po nepodařeném šlágru ze Štěpánovem, měli dorosti na pořadu další domácí utkání proti průměrnému Hněvotínu. Zřejmě ještě horké hlavy z předchozího duelu, které nestačili během týdne vychladnout, rozstříleli Hněvotín sedmi góly. Největší chuť měl opět Ondrejka, který takovou formu neměl ani v loňském ročníku starších žáků.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

FK NEMILANY : FK SOKOL CHOMOUTOV   2:4 (-:-)

Kdeže jsou ty loňské Nemilany. Zdá se, že u domácích odešlo po sezóně do dorostu to základní hnací kolo, které měli ve svém kafemlejnku. Jasné vítězství chomoutovských, kdy si ještě dovolili neproměnit pokutový kop a dalších pár slibných šancí.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

FK NEMILANY : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:9 (0:5)

Na půdě posledního celku tabulky se od nás očekávalo povinné vítězství. Splněno. Kluci předvedli kombinační hru, která se líbila. I když druhá půle byla z naší strany trošku slabší, kdy chybělo tempo, které bylo na půl plynu a zřejmě měli kluci v hlavě, že už je to asi doma. Přesto patří chlapcům dík , za další tři body.

 

BENJAMÍNCI:

Přípravka měla na pořadu domácí turnaj

 

Benjamínci přivítali naposledy letos doma své soupeře. První duel však z jejich strany potupná prohra 9:1 s Dlouhou Loučkou. Asi někteří ještě podřimovali. Zbylé dva zápasy vyhráli s Horkou a N.Sady shodně 5:3 a se ziskem šesti bodů obsadili druhé místo. Více na :www.ofso.cz