Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

18.10.2012 13:27

MUŽI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : SOKOL ŠTARNOV   1:2 (0:1)

Chomoutovští chtěli doma proti Štarnovu napravit nepovedený výsledek z předešlého zápasu na půdě prvních Babic. Zápas samotný ovšem moc fotbalové krásy z řad domácích hráčů nepřinesl. Kdo přišel tak viděl utrápený výkon Chomoutova. Hosté nehráli o moc lépe. Byli to však oni, kteří šli v zápase do vedení jako první. Na tento gól dokázali domácí v druhé půli ještě odpovědět, ovšem na následující trefu Štarnova již síly nenašli. Škoda ztráty tří bodů doma před výjezdem do Nové Hradečné ,kde jak víme se občas dějí věci.

 

 

DOROSTI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ ŠTĚPÁNOV   1:2 (0:1)

Zatím asi největší výzva pro naše dorosty přišla v devátém kole doma proti v tabulce druhému Štěpánovu. Od úvodního hvizdu je hra vyrovnaná a z obou stran opatrná. Přesto prvních dvacet minut mají domácí borci o chloupek navrch a vytvořili si i několik slibných šancí, které však nedokázali trestuhodně proměnit. Co se nepodařilo domácím, povedlo se hostům. Ke konci poločasu dokázali hru chomoutovských vyrovnat a dokonce i skórovat. Do kabin se tak odcházelo za nepříznivého stavu pro domácí. Do druhé půle naskočili chomoutovští opět s větší aktivitou a odměnou jim bylo vyrovnání v podobě krásného lobu Hrušky. Poté však Štěpánov opět zabral a až do konce zápasu byl lepším týmem. Podařilo se jim vsítit šťastný gól po dorážce míče , které se po nákopu otřelo o břevno a naše obrana jen přihlížela. Těsný výsledek si již hosté pohlídali. Kaňkou celého utkání byla pozápasová mela před vchodem do šaten, kdy domácí neunesli hostující provokace.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : SK SLATINICE   3:0 (-:-)

Starší žáci nezaváhali a po těsném vítězství v Náměšti dokázali naplno bodovat i doma. Ovšem hodnocení předvedené hry domácími trenéry se s výsledkem značně neshodovalo. Kluci zápas odchodili a hra byla až bez chuti. No jo, někdy i takovým fotbalem, lze docílit vítězství.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : SK SLATINICE   12:4 (7:2)

Na vítězné vlně. Snad se tak dají nazvat výkony mladšich žáků v posledních zápasech. V domácím duelu proti Slatinicím byli kluci od začatku aktivnější a během prvních dvaceti minut se dostáváme do vedení již 4:0. Potom ovšem ztrácíme koncentraci a každý se snaží hrát sám na sebe. Rozhádaná hra dovoluje hostům korigovat na 4:2. Po důrazné domluvě trenéra se mašina vrací do správných kolejí a do poločasu přidává ještě tři branky. V druhé půli jsme jasně lepší a jen dva góly nám chybí k tomu, aby druhý poločas dopadl na vlas stejně jako ten první. Chlapcům patří dík za předvedenou hru a 3body.

 

BENJAMÍNCI:

Benjamínci roztočili druhý turnajový kolotoč

Druhou a zároveň poslední letošní turnajovou šňůru rozehráli na Nových Sadech naši nejmenší. Ve skupině jim za soupeře byli družstva N.Sadů, Dlouhé Loučky a kdo jiný než FK AUTODEMONT HORKA NAD MORAVOU. Turnaj končí chomoutovští na třetím místě po prohře 2:1 s D.Loučkou a dvěma remízami 2:2 s domácími Sady a 6:6 s Horkou.více na :www.ofso.cz