Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

04.10.2011 21:35
Muži podali nejlepší výkon za posledních pár sezon

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : SOKOL ŠTARNOV   6:2 (2:2)

 

Po prvních dvaceti minutách by si na vítězství našeho mužstva vsadil jen blázen, nebo osoba movitá, leč silně podnapilá. Chomoutovští totiž zcela nezvládli úvod utkání a zaslouženě prohrávali po dvaceti minutách se Štarnovem 0:2! Do půle se jim díky vlastní aktivitě pod vedením kapitána Eliáše a nového kormidelníka středu zálohy Rosti Nestrojila podařilo vyrovnat. Po změně stran a dvojitém střídaní se děli věci nevídané. Nejenom, že trenérovi Pavlasovi vyšlo střídání na jedničku, ale celé mužstvo šlapalo jako motor po koupeli v olejové lázni. Po našem čtvrtém gólu Štarnovští odpadli a nic jim nebyl platný ani čtvrt hodiny před koncem střídající Vašička! Hráč, trenér a snad i kapitán alá Ondra Vetchý alias Okresní přebor. Chomoutov si dalšími čtyřmi trefami zajistil krásné a důležité vítězství! Za domácí se o vyrovnání zasloužili Ondra Krampol a Luba Sedlář. O výhře rozhodli krásným golem po signálu z rohu Tomáš Ptačník, Střídající Michal Tepera a dvěma goly Martin Kubíček.

 

 

Dorosti potěšili domácí fanoušky kanonádou

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : HAŇOVICE   7:2 (3:2)

 

Dorosti jsou zatím letos jako vyměnění oproti loňské sezoně a pokračovali v tom i v duelu s Haňovicemi. Jako první sice inkasovali, ale to je nezlomilo, ba naopak nakoplo k pořádnému výkonu. Za domácí se blýskl hattrickem Hansel a po golu přidali Hrabálek, Hruška, Hynek a Švach. Trenér Popovič a všichni přítomní tak mohli být s fotbalem v podání chomutovského dorostu zcela spokojeni

 

 

 

Starší žáci doma nečekaně ztratili

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : SK SULKO ZÁBŘEH  B   1:1 (0:0)

 

Starší žáci nastupovali proti Zábřehu jako favoriti. V hledišti se čekala nadílka, ze které bude hostujícímu týmu hořko. Avšak skutečnost byla jiná! Hosté dobře četli přechod našeho celku do útočné fáze a když už na svých postech obránci Zábřehu propadli a domácí se dostali k zakončení, většinou ztroskotali na vlastním, někdy opravdu těsně nepřesném zakončení. Tudíž místo 4:0 nebo 5:0 se šlo do kabin bez banek. No a po změně stan proto přišel zasloužený trest. Vysoký míč propadl naší obraně na zcela volného hráče hostů a ti se mohli radovat s vedení 1:0. Domácím se přes veškerou snahu, proniknout za dobře fungující obranu Zábřeha, více než jen vyrovnat Dominikem Jančíkem nepodařilo. Ztráta dvou bodů tudíž hodně mrzela.

 

 

 

Mladší žáci rozstříleli SULKO

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : SK SULKO ZÁBŘEH  B   11:0 (8:0)

K výsledku není v podstatě moc co psát. Zápas se povedl až na pár neproměněných šancí a polevení ve hře, které by v jiném zápase bylo bez milosti trestáno. Střelci utkání: Vodáček 3, Uvízl 2, Šamu, Rigo, Malíšek, Nastoupil a dvakrát vlastní.

 

 

Benjamínci v domácím turnaji zcela propadli

 

Nejmladší hráči Chomoutova nastoupili v druhé části podzimní přípravky k prvnímu turnaji doma. Cíl, pokusit se turnaj vyhrát, dostal trhliny hned po prvním duelu s Medlovem, kdy naši prohráli 3:1 se soupeřem, který byl ,, hratelný ´´. Ve druhém zápase narazili na tým Troubelic. Zápas skončil prohrou 5:1. V posledním zápase proti Černovíru nás může těšit, že jsme jako jediní tomuto týmu dokázali vstřelil branku. Utkání ovšem skončilo prohrou 14:1. Snad našim benjamínkům nebude tento víkend svazovat nohy domácí prostředí a předvedou se na turnaji v Černovíře v lepším světle.