Výsledky mužů, žáků a benjamínků FK SOKOL CHOMOUTOV

02.11.2012 21:53

MUŽI:

TJ SOKOL TĚŠETICE : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:7 (1:4)

Po vydařeném utkání s Lužicemi, zavítali muži na trávník do Těšetic. Za nepříznivého a deštivého počasí, sudí rozhodli utkání odehrát. Od úvodního hvizdu měli hosté převahu a trestali chyby domácích. Po poločase, který měl výsledek jako jindy po celém zápase, Chomoutov domácí nijak nešetřil, přidal ještě tři branky a postaral se tak o nejvyšší vítězství v této sezóně a zároveň o příjemné překvapení v tak sychravém počasí. Do kolonky střelců se zapsali Kubíček, Eliáš, Sedlář P., Pavlík, Pirkl a samozřejmě Luba Sedlář, který se dvěma přesnými zásahy posunul do čela tabulky krále střelců v II. třídě okresního přeboru.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

TJ SOKOL VELKÝ TÝNEC : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:6 (-:-)

V deštivém a chladném počasí sehráli starší žáci další zápas na půdě ve Velkém Týnci. Chlapci od prvních minut soupeře přehrávali a na těžkém terénu nebyla kombinace problémem. Konečný výsledek mohl být vyšší, kdyby hosté využili daleko více svých šancí. I tak byl výkon poctivý a výsledek samotný předčil očekávání.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

TJ SOKOL VELKÝ TÝNEC : FK SOKOL CHOMOUTOV   0:3 – kontumace výsledku

Po příjezdu do Týnce sledujeme galapředstavení starších žáků, kteří drtí domácí u jejich svatyně a kolem panují zvěsti o malém počtu mladších žáků. Nebereme na vědomí a jdeme se připravit k zápasu. V dresech nachystáni se dozvídáme, že domácích je pouze … jsou pouze dva!!! Vzhledem k posunu času a předpovědi počasí nemůže být o odložení utkání řeč, proto zápas končí kontumací ve prospěch hostů. Velká škoda.

 

BENJAMÍNCI:

Přípravka si nejlepší výkon schovala až na poslední turnaj podzimu

První místo! Tak s tímto se vraceli naši nejmenší z nedaleké Horky, kde se jim turnaj povedl nad očekávání.K zisku prvenství tentokrát stačili nejtěsnější výsledky 4:3 s Horkou, 3:2 s D. Loučkou a remíza 3:3 s N. Sady. Gratulace a přání štěstí do jarní fáze turnajů. Více na : www.ofso.cz