Výsledky mužů a žáků FK SOKOL CHOMOUTOV

06.11.2012 15:25

MUŽI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ SOKOL BOHUŇOVICE  B  2:1 (1:0)

K poslednímu domácímu střetu letošního roku přivítali muži celek bohuňovické rezervy. Od prvních minut bylo znát, že hosté podávají na podzim kvalitní výkony a právem jim před utkáním patřila druhá příčka tabulky. Chomoutovští se však na utkání dobře připravili a měli nad soupeřem mírně navrch. Hra se přelévala od brány k bráně a celkově se hrál rychlí fotbal. O první branku se po půl hodině postarali domácí. Po pěkné akci dostal na pravé straně nikým nehlídaný Filip Pirkl míč a levačkou jej umístil k tyči hostující brány. Tento přesný zásah byl jediný během prvního poločasu a tak mohli do kabin spokojeněji odcházet domácí. Ve druhé půli Bohuňovice zvýšili aktivitu a měli mírnou převahu ve středu pole. Otevřenější obrana proto nabízela možnost rychlých protiútoků. Dvacet minut před koncem opět zapomněla hostující obrana na Michala Popelku a ten nedal brankáři šanci. V závěru už hosté pouze snížili ze značky pokutového kopu na konečných 2:1.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC ŽELATOVICE   0:6 (0:2)

Starší žáci svedli poslední podzimní zápas proti kvalitním Želatovicím. Od prvních minut hráli hosté svoji hru a domácí jen těžko odolávali náporu a kombinační hře. Po první půli se dalo s výsledkem ještě něco udělat, ovšem další gól sráží kluky do kolen, fotbal je nebaví, někteří si počínají v soubojích nečistě, prostě zmar až do konce na který nenašli lék. Zápas končí debaklem 6:0. Výsledek by nemusel být tak krutý, kdyby byli dva ofsajdy posouzeny správně. Hostující čárový rozhodčí zřejmě neviděl a tak svým dobře hrajícím klukům trošku pomohl. Ale zřejmě by ani správné posouzení těchto situací nepomohlo lepšímu výkonu domácího celku.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC ŽELATOVICE   4:2 (2:1)

Poslední zápas chtěli kluci vyhrát a k zápasu tak i přistoupili. Do puntíku si vzali k srdci to, co jim bylo před zápasem ordinováno. První gól zápasu střílí domácí Křupka z trestného kopu. Nedbá pokynů trenéru centrovat na zadní tyč, míč posílá na přední tyč tak šikovně, že se před skákajícím gólmanem ještě odráží od země. Nechytatelný trestňák nás dostává do pohody a hosty trošku sráží. Další branka přichází po našem brejku. Z pravé strany vysoký centr sklepává osamocený Šamu z voleje do prázdné. Hosté se v samotném závěru poločasu dočkávají snížení. Vysokou rozehrávku přes půl hřiště se nedaří oběma obráncům uklidit, míč propadává k osamocenému útočníkovi, pro kterého už nebyl problém zakončit. Druhá půle připomíná přetahovanou. Hned v úvodu kluci odskakují na rozdíl dvou branek po dorážce Jirky Malíška. Soupeř odpovídá o pár minut později. Zápas se hraje nahoru dolu. Asi čtvrt hodiny před koncem přichází náš čtvrtý rozhodující gól. Revenko se nebojácně pustil středem, kde ho nedokázali zastavit dva obránci a před gólmanem si už věděl rady. Nutno říci, obrana dnes pracovala spolehlivě a i díky vracejícím se záložníkům jsme nedovolili hostům vsítit více branek. Hosté měli s sebou fotografa, kterému se podařilo pár pěkným momentů z utkání zachytit ZDE.