Výsledky mužů, dorostů a žáků FK SOKOL CHOMOUTOV

08.09.2012 20:56

MUŽI

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : SFK NEDVĚZÍ   3:1 (2:0)

 

Hned na úvod hosté dokonale zaskočili domácí svou rozehrávkou. Po rozehře dozadu letěl vysoký nákop na nabíhající křídlo a domácí, kteří reagovali značně se zpožděním jen přihlíželi jak se v malém vápně dva borci Nedvězí trestuhodně netrefují do centrované lopty. To však bylo ze strany hráčů Nedvězí po čas první půle vše. Jejich pokusy končili daleko od brány v houští a spíše zaměstnávali podavače míču, než domácího brankáře, který byl takřka bez práce. To Chomoutovští naložili s prvním dějstvím daleko lépe. Svou kombinační hrou otvírali hlavně levou obranou stranu hostí. Prvního gólu se divácí dočkali po takticky rozehraném rohu. Pirkl si všimnul zezadu nabíhajícího Ptačníka a ten nechytatelnou bombou rozvlnil síť za bezmocným brankářem – 1:0. O pár minut později se vlnilo znovu. Na Pirklův centr zprava si naběhl Pavlík a z voleje levou se nemýlil – 2:0. Do druhé půle vyběhli zcela jiné týmy. Co domácí z tempa ubrali, to hosté přidali a po neodvráceném nákopu se dočkali snížení - 2:1. Po té se na hřišti začalo až nepříjemně jiskřit, což neunesli někteří domácí diváci a počínali si také ,,nesportovně ´´. Vášně uklidnil až Filip Pirkl , který mazácky poslal vysoký centr z voleje do šibenice hostů. A ric, 3:1 jako nic !

 

DOROST

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ DOUBRAVA HAŇOVICE   2:1 (0:1)

 

Zatím bezchybní dorosti doma přivítali předposlední Haňovice. Čekal se lehký mač, ovšem opak byl pravdou. Hosté odkopávali míče a domácí hráli profesorsky jako by to mělo přijít samo. Poločas vyšel hostům, kteří se po brejku ujali vedení 1:0. V druhé půli začali kluci konečně hrát aktivněji a dočkali se. Hynek si naběhl na těžký, vysoký balón a parádně jej uklidil z voleje do protipohybu hostujícímu brankáři. Utkání rozhodl pokutový kop pro domácí. Pírek motal ve vápně dva obránce hostí a když jeden z nich nestačil stáhnout nastavenou nohu, tak se plachtilo. Zřejmě hladový rozhodčí toto celé zbaštil a penaltu proměnil domácí brankář Nykl. Přes protesty hostující lavičky a hráčů samotných ke kontaktu pravděpodobně došlo. Šťastné vítězství snad bude chlapcům ponaučení, že ono to prostě samo nejde.

 

ST. ŽÁCI

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FK MIKULOVICE   1:2 (1:0)

 

O tom, že držet výsledek 1:0 se nemusí vyplatit se přesvědčili starší žáci. Beránkova trefa držela 3 body pro Chomoutov jen do 83. minuty. Po rohu domácích přichází brejk hostů, který jim dokonale vychází. Když se o pár minut později opakuje takřka to samé putují všechny 3 body do Mikulovic.

 

ML. ŽÁCI

 

 FK SOKOL CHOMOUTOV : FK MIKULOVICE   0:7 (0:5)

 

Tápající mladší žaci nestačili na dalšího soupeře. Špatné přihrávky, málo pohybu, zahozená penalta, neproměněné akce, některé stoprocentní, tak asi tady nás tlačí ne jedna bota, ale rovnou hala Baťovi továrny. Ale kluci potrénují a třeba to příště konečně výjde.

 

BENJAMÍNCI

V neděli 9.9. 2012 začala fotbalová utkání i našim nejmenším. Jako hostitel prvního turnaje byla vylosována Horka nad Moravou. Naši chlapci mají ve své skupině kromě Horky ještě celky Lužice A a Lužice B. K prvnímu mači nastupujeme proti hráčům týmu Lužice B, které kluci zvládli hladce 5:1. Druhý zápas proti nám nastupují hráči lužického Áčka a v utkání dominují. Až příliš krutá prohra 0:8. A jako bonbónek na závěr se stavíme Horce. Domácí jdou rychle do vedení 2:0. Na náš kontaktní gól odpoví další trefou na 3:1. Kluci nesložili zbraně a do poločasu ještě snížili na 3:2. Po změně stran je zápas v naší režii a na domácí se valí jeden útok za druhým. 6:2 je konečný výsledek. Chlapci obsadili na turnaji 2.místo a zasluhují pochvalu. Všechny výsledky a tabulky na:www.ofso.cz