výsledky 15.11.2014 (dorost)

11.12.2014 22:07

Dorostenci ztratili v posledním zápase dva důležité body

TJ SOKOL CHOMOUTOV : TJ SMRŽICE  2:2 (2:1)

V předehrávaném kole jsme se utkali se čtvrtým týmem tabulky. Naše sestava se od předešlého utkání nezměnila. Velká marodka nám bohužel pokazila veškeré myšlenky potrápit na jaře lídra tabulky. Budeme se muset spokojit s bojem o druhé místo. Zrovna tým ze Smržic, jenž k nám zavítal, bude jedním ze soupeřů, se kterým se budeme o umístění přetahovat.

Utkání v prvním poločase nabídlo z naší strany velice pohledný fotbálek. Zápas jsme kontrolovali a dokonce jsme se dostali do vedení. Branku jsme docílili po centrovaném míči na zadní tyč, kde si míč skvěle připravil Blaťák a nekompromisně zavěsil – 1:0. Jenomže naše radost netrvala dlouho. Jak to v poslední době v naší obraně skřípe (díky zmiňované marodce), tak vyrábíme neuvěřitelné chyby, po kterých soupeř snadno skóruje – 1:1. Kluci ovšem v první půlce hráli velice dobře. Po přímém kopu, asi dva metry od rohové čáry, si vychutnal brankáře hostí Marek Rigo. Gólman čekal samozřejmě centrovaný míč, ale náš hráč mu to poslal hned k bližší tyči - 2:1. Do šatny jsme šli s docela dobrým pocitem. Hra se nám dařila a měli jsme i navrch, co se týká gólových šancí.

Druhá půlka začala ve stejných kolejích, ve kterých skončila ta první. Až po dobrých deseti minutách se soupeř začal trošičku víc tlačit dopředu. Tentokrát, ale naše obrana pracovala skvěle. Vypadalo to, že dokráčíme k vítězství, jenomže proti tomu byl pan rozhodčí. Pan sudí totiž viděl faul ve vápně, o kterém by pochyboval snad i člověk který neví co je fotbal. Samotní hráči, jak domácí tak hosté nevěděli, co se píská! No co se dá dělat, bylo pískáno a soupeř penaltu proměnil – 2:2.

Sestava Chomoutova: Nykl, Kučera, Nastoupil, Rigo M., Vokurka, Čtvrlík, Rigo L., Valeš (odst. nemoc), Hrabálek (odst. zranění), Ondrejka, Blaťák, Vybíral, Vodáček, Beneš

Report utkání zpracoval: Marek Rigo