Víkendové výsledky 9.-10.4. 2011

11.04.2011 20:46

 

Benjamínci obsadili v Litovli 2.místo

 

První ze série turnajů, hraných v kategorii 7+1, jsme jeli odehrát do Litovle. V herním systému 7+1 máme nalosované celky Litovle, Štěpánova a Sigmy Lutín. Jako první naši nejmladší prověřili chlapce domácí Litovle. Z obou stran nervózní zápas rozhodla jediná trefa naší jarní posily Martina Palinka. Druhý zápas naši borci nezvládli a prohráli s vyrovnaným Štěpánovem 2:0. V posledním duelu jsme si už tradičně pohráli s Lutínem, který jsme porazili vysoko 6:0 ! V tomto zápase opět řádil Marťa Palinek, který vsítil hattrick. Zbytek branek přidali Revenko, Zedníček a Malíšek. V tabulce jsme skončili druzí o skóre za první Litovlí a před třetím Štěpánovem. Všechny tři celky shodně 6 bodů. Výsledky všech turnajů naleznete na :

www.ofso.cz/ 

 

 

Mladší žáci přehráli Němčice

 

FK NĚMČICE NAD HANOU : FK SOKOL CHOMOUTOV     0:5 (0:1)

 

V prvních minutách utkání to vůbec nevypadalo, že hrajeme proti poslednímu týmu tabulky. Chlapci se na hřišti hledali. Soupeř to vycítil a hrozil nebezpečnými útoky. V druhé části první půle se kluci trošku osmělili ke kombinační hře, která bohužel probíhala daleko od soupeřovy svatyně. Po několika  vyložených šancích jsme se dočkali vedoucího gólu. Ve 23. minutě se trefil Dominik Jančík. Po našich dalších zahozených šancích pan rozhodčí ukončil první poločas. V druhém poločase jsme konečně ovládli hru. Dařila se kombinace, soupeře jsme tlačili, ale branky nepřicházely. Až ve 47. minutě se opět prosadil Jančík. Hned po rozehrávce soupeře se míče zmocnil Tomáš Vybíral a pěkně umístěnou střelou zvýšil na 3:0. Potom opět následoval festival promarněných šancí. V 65. minutě však zkompletoval hattrick Jančík. O dvě minuty později dovršil na konečných 5:0 Svaťa Beneš.

 

 

 

Starší žáci potvrdili jarní formu

 

FK NĚMČICE NAD HANOU : FK SOKOL CHOMOUTOV     0:4 (0:3)

 

Do zápasu jsme nastoupili bez naší brankářské jedničky Tondy Nikla, který nečekaně onemocněl. Do branky se postavil Jiří Výmola. S povinností získat tři body  jsme se popasovali velice dobře. Hned v druhé minutě uklidnil mančaft svým proměněným únikem Vraťa Švach. Ten se také zasloužil o náš druhý gól. Svým dalším výletem si  v páté minutě před soupeřovou vynutil faul. Byla písknuta penalta, na kterou jsme odvážně poslali našeho brankáře Výmolu. Nekompromisně proměnil a zvýšil na 2:0. Kluci pokračovali ve skvělém výkonu, kdy opět perfektně využívali křídelního prostoru. Před soupeřovu branku létal jeden centr za druhým. Bylo to čekání na další gól. Ten přišel ve třicáté minutě. Po skvělém rohovém kopu se do vzduchu zavěsil Roman Sázel a bylo to 3:0. Druhý poločas jsme byli snad ještě lepší. Oba krajní záložníci ( Marek Ondrejka, Marek Rigo ) motali soupeřům hlavy svými dravými průniky ze stran. Oběma by slušel gól, ale nebylo jim přáno. Toho se dočkal jiný borec. V padesátédruhé minutě ho vsítil Dominik Zapletal. Další branky jsme se už nedočkali. To ale nevadí, protože chlapci opět předvedli skvělý fotbal.  

 

 

 

Dorost opět nedokázal bodovat

 

TJ DOUBRAVA HAŇOVICE : FK SOKOL CHOMOUTOV     5:2 (3:1)

 

 

Hezké slunečné, ale větrné počasí nám na chomoutovský plac dovezli hosté z Haňovic. Po úvodním hvizdu byla hra ze začátku rozpačitá, ale po chvíli si oba týmy vytvořily nějaké šance. První branku se podařilo vstřelit Haňovicím, když se po výborném zákroku chomoutovského gólmana k dorážce nejrychleji zorientovali kluci z Haňovic. Poté se začali projevovat i kluci z Chomoutova. Začali si vytvářet gólové šance, ale nebylo jim přáno. Za zmínku stojí krásná střela Lukáše Holubce, který z levé strany ze vzdálenosti zhruba 25metrů, zkusil ohrozit gólmana na vzdálenější tyč, míč však sjel jenom  po břevnu. Hra pokračovala a výborně bojující Petr Hansel si šel pro faul na hranici šestnáctky. K míči se postavil Tomáš Ptačník, který technickou střelou obtočil míč kolem zdi a ten putoval k pravé tyči. Gólman neměl šanci a skóre se tedy srovnalo. Další krásná střela z voleje se podařila opět Tomovi Ptačníkovi, ale bohužel skončila pouze na břevně hostujícího gólmana. Jenže chomoutovská obrana opět zaváhala, neodkopla míč a Haňovicím se podařilo vstřelit další branku. Do poločasu se Haňovicím podařilo vstřelit ještě jednu branku, a tak se šlo do šaten s rozdílem 3:1 pro Haňovice. I přes převahu, se kterou naši dorosti nastoupili do druhého poločasu, se nepodařilo z vyložených šancí vstřelit gól. Výborný vstup do hry měl Vraťa Švach, který napadal obranné řady soupeře a parádně pronikal za obranu, ale branku se mu vstřelit nepodařilo. Pravidlo „nedáš-dostaneš“ se potvrdilo i v tomto zápase, když se ještě dvakrát podařilo Haňovicím kopnout míč za obranu domácích a rychlí útočníci skórovali. Chomoutovští snížili až 10 minut před koncem, kdy po rohovém kopu vstřelil míč za záda gólmana Petr Hansel. Hra se chomoutovským nepodařila otočit a konečné skóre tedy je 5:2 pro Haňovice.

 

Pozn. Kvůli nezpůsobilému terénu se na podzim po dohodě hrálo v Haňovicích. Proto se teď tento venkovní zápas hrál doma v Chomoutově.

 

 

 

Muži se vrací s Nedvězí bez bodu

 

SFK NEDVĚZÍ : FK SOKOL CHOMOUTOV     3:0 (0:0)

 

Není toho moc, co by se k tomuto zápasu dalo napsat. Já sám jsem s časové tísně toto venkovní utkání nestihl, proto doufám, že těch pár informací co mám od fanoušků, kteří zápas viděli a samotné je ze strany chomutovských hráčů moc nenatchnul, bude stačit. Podle ohlasů, ani domácí Nedvězí toho moc nepředvedlo a spíše se tak velký rozdíl skóre, povedl hlavně sudím. Pojďme ale pěkně popořadě k těm pár zápiskům, které mám k dispozici. Začátek utkání nenabízí žádný náboj. Až v desáté minutě se střelou pokusil ohrozit branku domácích Míra Trefil. Jeho střelu však mezi tři tyče nepustil domácí brankář a vyrazil na roh. Zhruba v polovině první půle střílí Jirka Bubeníček ale opět bez efektu. Tato střela jako by narušila nudné utkání, připomínající podprůměrný zápas Gambrinus ligy. Po chvíli se připomenuli i domácí pěknou hlavičkou po rohovém kopu, kterou Ovísek chytá. Klukům se bezbrankový odchod do šaten nepovedl. Ve čtyřicáté minutě po nedorozumění Ovíska s Peťou Sedlářem inkasují a domácí se ujímají vedení. Po pěti minutách druhého poločasu chybuje Kuba Masař, ovšem domácí zaváhání nedokáží potrestat. To se jim daří zhruba v sedmdesátépáté minutě, kdy po sporném postavení domácího útočníka zvyšují na 2:0. To přináší hádky mezi hostující hráče. Sedm minut před koncem se trenéři Chomoutova snaží střídáním s výsledkem ještě něco udělat. V zápětí však přichází chvíle zmaru v podobě proměněného brejku domácích. Pokud však při druhém gólu, bylo postavení hráče Nedvězí spekulativní, tak v tomto případě se jednalo o jasný ofsajd, na který však rozhodčí neberou zřetel a utkání končí 3:0. Snad se kluci zvednou a při domácím derby s Horkou to bude o poznání lepší podívaná.

  

 

Branky: pouze domácí: Klicpera, Vojáček a Černohouz

 

Sestava Chomoutova: Ovísek – Sedlář P., Vychodil, Eliáš, Masař – Pavlík, Krampol, Kubíček, Trefil – Popelka, Bubeníček

 

Střídající: Tepera, Stejskal, Sládek

 

Rozhodčí: Studený, Rybníkář, Kašík

 

 

Komentáře

Odezva na poděkování

Tom | 14.04.2011

Nemáš za co, mě to docela baví, takže neni problém v tom pokračovat:).

Poděkování

Admin | 12.04.2011

Budu se opakovat, ale opět velké díky Tomovi Ptačníkovi za report z utkání dorostů. Dále Milanovi Pěrůžkovi za pár řádků z Nedvězí, no a také Marku Rigovi za report ml. a st. žáků.

Přidat nový příspěvek