Víkendové výsledky 28.-29.5. 2011

31.05.2011 22:20

 

Benjamínci v Litovli s ostudou

 

Druhý turnaj v kategorii 5+1 jsme přijeli odehrát na hřiště v Litovli. Pro tento turnaj měli volno chlapci z Tršic a nás tak čekalo to nejsilnější, co nám naše skupina B nabízí. První zápas nastupujeme proti olomoucké Sigmě a brzy po výkopu se ujímáme vedení. Vstřelená branka dodala klukům až moc klidu na kopačky a zřejmě ztratili respekt se soupeřem, který otočil zápas na 4:2 ve svůj prospěch. K druhému utkání jsme nastoupili proti domácí Litovli. V zápase ve, které jsme jasně lepší, jdeme do dvoubrankového vedení, ovšem díky polevení ve hře soupeř v pohodě srovnal na 2:2. Přes závěrečný tlak, který jsme si vytvořili, jsme třetí gól nepřidali a ztratili tak i druhý zápas. Skóre třetího zápasu proti favoritovi skupiny Lužicím opět otevíráme my. Kluci ale ani v třetím zápase nedokázali potvrdit své kvality a díky špatnému výkonu si odnášejí do šatny výprask 5:2. Celý turnaj bylo naše mužstvo k nepoznání. Chyběla bojovnost, po pár minutách se v každém zápase vytrácela rychlost, přesnost přihrávek a z kluků byla cítit nechuť a beznaděj. Prostě celý turnaj odflákli a zaslouženě skončili poslední! Snad se ponaučí a předvedou za týden v Tršicích opačný výkon jako v Litovli. Všechny výsledky, střelci a tabulky na:

  www.ofso.cz

 

Mladší žáci porazili Kostelec

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC KOSTELEC   8:2(2:1)

 

V předposledním domácím utkání jsme přivítali soupeře z Kostelce. Po celý zápas jsme měli územní převahu. V první půlce jsme se dostali do dvoubrankového vedení, jenomže svým lajdáckým přístupem jsme dovolili soupeři ještě do přestávky snížit. Po důrazné domluvě v šatne se kluci v druhém poločase probrali a udělali si radost v podobě šesti branek v soupeřově síti. Soupeř ještě stačil snížit po odpískané penaltě. Během utkání jsme tak mohli vyzkoušet borce z benjamínků, kteří se opět neztratili.

Branky: Beránek 2, Nastoupil 2,Výmola R., Bazinek, Vybíral, Beneš

 

 

Starší žáci poskočili v tabulce na 3. místo

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC KOSTELEC   8:0(4:0)

 

Z tohoto utkání jsme měli trošičku obavy. Kostelec na podzim okupoval přední příčky a i když se nám ho podařilo na jejich půdě porazit, tak věřte že to nebylo vůbec lehké utkání. Jenomže soupeř přijel ve velice oslabené sestavě. Je to škoda, protože jsem očekával velice napínavé utkání, ve kterém se měla ukázat naše forma. Soupeř sice bojoval, ale s pár kluky ročníku 96-97, kteří byly doplněny převážně ročníky 98-99, neměl šanci. Naši borci si zastříleli a v klídku si došli pro tři body. Před zápasem jsme  se dozvěděli, že náš hlavní soupeř o třetí místo(Hlubočky)zaváhal a nás to posunulo na vytoužené třetí místo. Teď nám držte palce ať to dotáhneme až do cíle.

Branky: Ondrejka 3, Sázel 3, Švach, Rigo M.

 

 

 

Tři poslední utkání chomoutovského dorostu

 

TJ SOKOL VELKÝ TÝNEC : FK SOKOL CHOMOUTOV   7:1

(OPAKOVANÝ ZÁPAS)


Chomoutovští borci museli opět přijet na půdu do Velkého Týnce, protože rozhodčí špatně ukončil první zápas, na který se Chomoutovští sešli v malém počtu. Při příchodu na hřiště nám říkali, že mysleli že přijedeme s mladšími žáky, ukončíme to 5:0 a hotovo. Zkusili jsme se poprat, ale nevyšlo to. Gól v první minutě nás opravdu zaskočil a tak to také pokračovalo ve zbytku zápasu. Jediný gól se podařilo vstřelit Tomovi Ptačníkovi,

když s přímého kopu krásnou střelou na bránu vymetl domácímu gólmanovi šibenici.


SK BĚLKOVICE – LAŠŤANY : FK SOKOL CHOMOUTOV   2:0


Vstup do tohoto zápasu byl takový divný. Oba týmy se pohybují na konci tabulky a bylo to znát. Ani nevím jestli se tomu dalo říkat fotbal. Bělkovice nehráli nic a my už vůbec nic!!! Je to znát, když se pořádně netrénuje. První gól dali Bělkovičtí hned ze záčátku prvního poločasu. Záložník prošel skoro půlku hřiště a z vápna chladnokrevně zakončil. V druhé půlce přidali hostující ještě jednu branku a bylo dokonáno. I s posledním se nám nepodařilo vyhrát.


FK SOKOL CHOMOUTOV : SK ČERVENKA   2:1(2:1)


Chomouťáci nastoupili s tím, že už se musí konečně zadařit, prolomit tu smůlu a vyhrát. To se jim taky podařilo!!! Hned od začátku na to vletěli a dobrým presingem se dostávali na polovinu soupeře. Jako první jsme ovšem inkasovali my. Dobrou střelu se podařilo našemu Tondovi Nyklovi v bráně vyrazit, ale na dorážku už nedosáhl a ani obránce, který doklouzal až do brány ve snaze zachránit situaci, tento míč nevykopl. Párkrát se nám podařilo ohrozit bránu palbou z pozic kolem vápna, ale i z větších vzdáleností. Míč však šel vždy těsně kolem hostující brány. Do poločasu se však podařilo vstřelit branky i domácím, kdy po nádherném centru od Lukáše Holubce si za obranu zaběhl Petr Hansel a svoji šanci proměnil. Druhý gól padl obdobně. Po přímém kopu Lukáše Holubce se nejlépe probojoval k míči Carlos Hoerlle. V druhé půlce už chomoutovští pouze drželi jednogólové vedení, ale i přes snahu vstřelit další branku se jim nepodařilo zvýšit skóre. Dobrou střelou, ale pouze do tyče ohrozil bránu Tom Ptačník, který se snažil střílet celý zápas, ale ono ne a ne to tam spadnout. Nicméně celý tým se snažil a bylo to vidět. Fotbal je bavil a konečně se jim podařilo prolomit tu největší smůlu a VYHRÁLI!!!

 

 

 

Muži Chomoutova udělali důležitý krok k záchraně

 

FK SOKOL CHOMOUTOV : TJ SOKOL TĚŠETICE   3:0(1:0)

 

 

            V sobotu za deštivého počasí čekal muže velmi důležitý zápas s Těšeticemi. Naši chlapci si uvědomovali, jak velká je potřeba v dnešním utkání získat všechny tři body a podle toho se také odvíjel začátek zápasu, kdy měli naši hráči územní převahu a k prvnímu ohrožení hostující branky s gólmanem Hůlkem došlo v 8. minutě. Martin Kubíček utekl po pravé straně a jeho křížná střela těsně minula hostující branku. První čtvrthodina zápasu byla pouze v režii domácích a další šance přišla v 15. minutě od Lubu Sedláře. Využil svoji rychlost a již téměř ztracený míč u lajny doběhl a levou nohou vystřelil. Hůlek byl ale pozorný a střelu kryl. Toto ovšem platilo pouze do 20. minuty. Po dlouhém nákopu Peťu Sedláře míč prodloužil Martin Kubíček, čehož využil Luba Sedlář. Nejprve hostujícímu obránci utekl, v šestnáctce si na něj počkal a následnou střelou mu ještě nasadil jesličky a stav utkání byl 1:0. Poté došlo k první šanci Těšetic, ale střela mířila vysoko nad. O pár minut později centroval naslepo Luba Sedlář, ale Michal Popelka se k míči nedostal. V 30. minutě nevybíravým způsobem obránce Těšetic úderem do hlavy ,,knockoutoval“ Martina Kubíčka, za což si vysloužil žlutou kartu. O pět minut později se ke střele dostal Luba Sedlář, ale jeho pokus neměl dostatečnou přesnost. Těsně před ukončením první půle se mohl smutným střelcem stát Peťa Sedlář, který zblokoval střelu do protipohybu Ovíska. Míč naštěstí pro domácí těsně minul bránu a kopal se pouze rohový kop. Do poločasu se již nic nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. Do druhé půle se na trávník dostal Filip Pirkl, který střídal Miru Trefila. Začátek tohoto poločasu patřil spíše hostujícím, kteří měli několik slibných šancí. Největší v 58. minutě kdy domácí obranou prošel útočník hostí, ale bránu minul. K dalšímu střídání v domácím celku došlo v 60. minutě. Martina Kubíčka vystřídal Jirka Bubeníček. Asi deset minut se hrálo ve středu pole, a tak k další šanci došlo až v 70. minutě. Hosté však byli nepřesní a stav utkání se neměnil. V 75. minutě trenér Pavlas využil posledního střídání a na hřiště místo Ondry Krampola poslal Michala Teperu. Ten se posunul do útoku místo Luby Sedláře, který měl jít na střed zálohy. Trenérovi však Luba sdělil, že na tomto postu ,,neví,čí je“ a proto šel na svůj oblíbený kraj a Tomáš Pavlík se posunul do středu. Tento tah od Luby se osvědčil v 78. minutě. Tomáš Pavlík po pěkné narážečce s Filipem Pirklem vsítil svůj první gól v chomoutovském dresu a s hráči ho patřičně oslavil - 2:0. Tímto gólem se na domácí kopačky dostal klid a utkání již domácí kontrolovali. Další šanci připravili domácí pro Míšu Teperu, který ale samostatný nájezd neproměnil. To se povedlo až domácímu kapitánovi Michalu Popelkovi, který se po krásné akci několika narážeček dostal před hostujícího gólmana a s přehledem skóroval - 3:0. Poté se již nic neuskutečnilo a tak body zaslouženě zůstali pro domácí celek Chomoutova.

 

Rozhodčí: Koutný, Šafařík, Švancara

Branky: pouze domácí: Sedlář L. 20´, Pavlík 78´, Popelka 84´

Žluté karty: Krampol, Sedlář P., Sedlář L. - Gargel, Nerušil, Zavadil, Vyroubal

Sestava Chomoutova: Ovísek – Sedlář P., Vychodil, Masař, Stejskal – Trefil(46´ Pirkl), Krampol(75´ Tepera), Pavlík, Popelka – Sedlář L., Kubíček(60´ Bubeníček)

Trenér: Petr Pavlas

Vedoucí mužstva: Jaroslav Kubíček

Diváci: 100

 

Komentáře:

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek