Výsledky všech oddílů FK SOKOL CHOMOUTOV

02.11.2012 21:18

MUŽI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : FC LUŽICE   3:0 (0:0)

S napětím se před tímto utkáním očekávalo, jak si chomoutovští povedou v dalším domácím představení. Před čtrnácti dny tu totiž prohráli se Štarnovem. Do utkání vstoupili domácí aktivněji, ovšem v zakončení chyběl potřebný klid. Hosté až na ojedinělé náznaky aktivity spíše drželi s domácími krok. V prvním poločase tedy fanoušci branku neviděli. Po změně stran se chomoutovští do soupeře zakousli o něco více, než na začátku zápasu a první gól vysel ve vzduchu. O tento úkol se postaral Luba Sedlář a dostal tak domácí do vedení. Netrvalo dlouho a domácí se po trefě Filipa Pirkla radovali podruhé. Hosté odpadli a domácí si již výsledek hlídali. Konečnou podobu výsledku dal opět L. Sedlář, který z pravé strany šestnáctky křižnou střelou vymetl všechny pavouky levé šibenice. Pohledná akce s přesným zakončením zkrášlila závěr tohoto utkání. Ric … 3:0 jako nic.

 

DOROSTI:

SK ČERVENKA : FK SOKOL CHOMOUTOV   1:0 (0:0)

Poslední duel podzimu, čekal naše dorosty na půdě nebezpečné Červenky. Tento zápas byl zároveň soubojem prvního týmu tabulky se třetím. V těžkém zápase se naši dorosti drželi statečně, ovšem jediná branka rozhodla celé utkání. Tuto branku bohužel trefil domácí Skopal a zařídil tak svému týmu důležité vítězství, kterým se bodově dotáhli právě na Chomoutov. No a protože největší konkurent těchto dvou celků TJ Štěpánov rozstřílel Hněvotín na jeho hišti 7:2 (5:1) a posunul se do čela tabulky o tři body, přezimují naši dorosti na druhé příčce. Nezbývá než popřát chlapcům mnoho štěstí do stíhací jízdy důležitých zápasů jarní části soutěže.

 

STARŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : SULKO ZÁBŘEH  B   1:1 (1:1)

V dalším domácím utkání starších žáků příliš branek nepadlo a chomoutovští díky zahozeným šancím pouze remizovali se Zábřehem. Ztráta dvou bodů v domácím prostředí určitě mrzela hlavně nepřesné zakončovatele.

 

MLADŠÍ ŽÁCI:

FK SOKOL CHOMOUTOV : SULKO ZÁBŘEH   3:2 (2:0)

Mladší žáky doma čekal zápas s nejhorším celkem loňského ročníku. Letos je ovšem tento tým o něčem jiném. Chlapci zřejmě povyrostli a svými dosavadními výsledky drželi poklidný střed tabulky. Ve vyrovnaném utkání se však jako první dokázali prosadit naši chlapci a a pro poločasový klid přidali ještě jednu branku. Hosté až na trefenou tyč při závaru před naší bránou toho moc nepředvedli. Druhý poločas se opět nesl v duchu vyrovnané hry a s hostujícími pokusy si poradila naše obrana. Co však nedokázali proměnit naši chlapci na druhé straně, nad tím zůstával rozum stát a proto přišel trest. Zábřeh se po faulu dostal k rozehrávce přímého kopu z úctyhodné vzdálenosti a díky uhýbání a neodvrácení střely končí míč v naší síti. Po dalších vyložených, zahozených šancích, podniká Zábřeh brejk do otevřené obrany a po faulu, tentokrát ve vápně se dočkal penalty, kterou proměnili. Domácí hráči však nepolevili a v poslední minutě přece jen využili poslední šanci zápasu.

 

BENJAMÍNCI:

Benjamínci v Dlouhé loučce poslední

Předposlední turnaj podzimu se naší přípravce vůbec nepovedl. Jediný bod získali za remízu 5:5 s N. Sady. Zbylé dvě utkání prohráli smolně 6:4 s D. Loučkou a tragicky 10:1 v derby s Horkou. Více na :www.ofso.cz