Víkendové výsledky 7.-8.5. 2011

09.05.2011 22:08

 

Benjamínci – VOLNO

 

 

Mladší žáci nestačili na Slatinice

 

SK SLATINICE : FK SOKOL CHOMOUTOV   5:2

 

O velice důležité body jsme jeli bojovat do Slatinic. Utkání se pro nás začalo vyvíjet docela dobře. Po většinu poločasu jsme měli herně navrch. K vedoucímu gólu to, ale nevedlo, i když pár šancí k tomu přímo vybízelo. Ke konci poločasu klukům došel dech. Soupeř to vycítil a poprvé trestal. Takže do kabin odcházeli spokojenější domácí. Začátek druhé půle jsme opět ovládli my. Podařilo se nám srovnat a dokonce jsme se dostali i do vedení. O obě branky se postaral M.Beránek, který byl, ale jinak vzhledem  k předešlým utkáním, v tomto zápase poloviční. Ovšem scénář první půle se opakoval. Po velké hrubce v obraně soupeř srovnal. O chvíli později byl proti nám odpískaný vymyšlený faul. Soupeř se po přímém kopu dostal opět do vedení. Kluci bojovali, ale tentokrát nám nebylo přáno. Soupeř se dostal do brejku a zvýšil na 4:2. Poté  jsme vrhli všechny síly do útoku. Naše akce ovšem končily nepřesnými přihrávkami.Soupeř nám ukázal ještě jednou, jak dokáží být produktivní. Přímým kopem upravili na konečných 5:2.

 

 

Starší žáci venku tentokrát vítězně

 

SK SLATINICE : FK SOKOL CHOMOUTOV   0:4

 

Naše naděje na medailové umístění pořád žije. Po minulém utkání jsme si řekli že tady nesmíme zaváhat. Obměnili jsme sestavu a myslím, že to vyšlo. Soupeř sice na nás vletěl, ale my jsme nátlakovou desetiminutovku přežili bez újmy. Nejvíce nám zatrnulo po trestném kopu ze střední vzdálenosti, kdy jejich středopolař nádhernou střelou orazítkoval břevno naší brány. Od té chvíle jsme  hru začali ovládat my. V 19’ zdánlivě ztracený míč, doběhl Švach u autové čáry a krásně odcentroval. Revenko se nenechal odstavit a pohotovou přihrávkou Romanu Sázelovi nabídl vedoucí branku-1:0. O devět minut později bylo skóre pro nás o další branku lepší. Sázel svou nahrávkou našel Švacha, ten si pohrál se soupeřovou obranou a krásnou, technicky utěšenou střelou zvýšil na 2:0. Do poločasu jsme hru kontrolovali a vytvořili jsme si ještě několik slibných šancí. V druhé půli se soupeř snažil zezačátku něco, pro ně s nepříznivým stavem udělat, ale my jsme je do vážnějších šancí nepouštěli. V 44’ jsme odpor soupeře zlomili. Sázel poslal do brejku opět Vraťu Švacha a bylo to 3:0.Něco podobného předvedli o deset minut později Zapletal s Revenkem, který upravil na konečných 4:0.

 

 

Dorost vysoko podlehl na hřišti Dolan

 

FC DOLANY : FK SOKOL CHOMOUTOV   6:1(4:0)

 

Chomoutovská docházka dorostů je doopravdy špatná a proto jsme byli rádi, že jsme dali dohromady základní jedenáctku hráčů. Po úvodním hvizdu bylo zcela jasné, kdo z týmů bude mít převahu. To se ukázalo hned na začátku zapasu, kdy si Dolany vytvořili slušný tlak, ale gólman vyrazil míč na rohový kop. Z toho nic soupeři nevytěžili a hra pokračovala dál. O něco později chomoutovští inkasovali první branku. Po závaru před bránou se míč od gólmana odrazil zpět do hráče z Dolan a bohužel pro Chomoutov doskákal až za brankovou čáru. Po pěti minutách od prvního gólu domácích se ještě zranil hráč Chomoutova Gaja a dorosti tedy museli hrát v desíti. Další tři góly byly úplně obdobné, taktak se míč dostal za brankovou čáru. Prostě měli Chomoutovští borci smůlu a do šaten se tedy šlo za stavu 4:0 pro domácí Dolany. Druhá půle byla pro Chomoutov daleko lepší. Jednak nikam nespěchali, protože v deseti lidech se nedalo moc hrát a za druhé si konečně začali trošku přihrávat. Pátý gól do sítě Chomoutova přišel zhruba čtvrt hodiny před koncem , kdy míč před vápnem vystřelil záložník z Dolan a gólman ho vyrazil pouze k tyči. Jednu branku se podařilo vstřelit i Chomoutovským, když po rohovém kopu se nejrychleji zorientoval Opavský a střelou pod břevno dal jediný gól hostí. Do konce zapasu pak opět domácí tlačili a podařilo se jim dát ještě jednu branku.

 

 

Muži Chomoutova si v Hlubočkách zastříleli

 

FK HLUBOČKY : FK SOKOL CHOMOUTOV   0:5(0:1)

 

 V neděli dopoledne nastoupili naši muži v Hlubočkách k dalšímu mistrovskému zápasu. Za soupeře měli rezervu místních fotbalistů. Do utkání lépe vstoupili  domácí. V 8. minutě musel likvidovat Tomáš Ovísek nepříliš razantní leč tečovanou střelu z 10 m. V 15. minutě bere Luba Sedlář pravému obránci domácích zdánlivě ztracený míč a postupuje do pokutového území domácích kde je sražen. Nařízenou penaltu proměnil Filip Pirkl. Po vstřelení první branky se utkání odvíjelo bez dalších významných šancí. Za zmínku stojí jen dva zásahy T. Ovíska. V 19. minutě likviduje z bezprostřední blízkosti šanci domácích. Ve 38. minutě vyráží střelu z trestného kopu mimo branku. Zato v druhém poločase se děly věci. O vše se postaral L. Sedlář svojí rychlostí, která na soupeře platila stejně jako při první brance. Nejprve ale hosté kopali rohový kop, který zahrával F. Pirkl. Po zemi přihrál M. Trefilovi, jenž okamžitě napálil míč pod břevno. Na brankové čáře stojící domácí obránce ještě stačil  hlavou míč umístit do šibenice vlastní branky. (Nejhezčí branka utkání). A přicházejí ,,Lubánkovy´´ akce. V 56. minutě utekl po pravé straně, přízemním centrem přihrává do prostoru před malým vápnem M. Popelkovi, který do prázdné branky zvyšuje už na 0:3. V 60. minutě proběhl středem domácí obrany opět Luba Sedlář a sám tváří v tvář proti domácímu brankáři trefuje na 0:4. Pátou branku hostů po přihrávce M. Kubíčka mezi obránce střílí opět rychlonohý L. Sedlář postupující sám na branku domácích. Hosté mohli v poslední minutě korigovat s čímž nesouhlasil Tomáš Ovísek a špičkou kopačky vytlačil střelu nad branku. Utkání řídil s přehledem hlavní rozhodčí Sokol. Asistenti na čarách Vrážel a Martínek.

 

Branky: 15´ Pirkl F.  pk., 47´ Trefil, 57´ Popelka, 60´ a 65´ Sedlář L.

 

Byli uděleny tři žluté karty a to domácímu Hradilovi a hostujícím hráčům M. Kubíčkovi a O. Krampolovi (63´) za předčasné vykročení ze zdi.

 

Sestava Chomoutova: Ovísek-P. Sedlář, Vychodil, Eliáš, Masař (56. min. Ptačník)-Trefil (54.Pavlík), Pirkl, Krampol (65. min Bubeníček), Popelka-L. Sedlář, Kubíček.

Trenér: P. Pavlas

Vedoucí mužstva: J. Kubíček

 

Komentáře:

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek